8. julij 2012

Krk, vikend izlet 2012

Avtor: Tomi N
Sopotniki: Nataša T
Vozilo: Vw T3 l.85

V petek pozno popoldne je še vse kazalo, da bomo vikend preživeli pri Nadiži. Nato pa "fleš" iznenada in kompas smo obrnili iz severa na jug. Po službi ob 23h štart proti Stari Baški. Na mejnem prehodu Pasjak začuda ni bilo "skini gače". Prespali smo pred kampom Škrila (www.skrila.hr).

Jutranji pogled z "mansarde", kot v najboljših hotelih. Cena? 0€


Velik minus za kamp je, da nima sence za avtodome, to pomeni, da ob 8:00 zjutraj v kombiju postane že neznosno vroče. Za šotore je lepo poskrbljeno. Naslednji minus so sanitarije, nisem delikaten po naravi, vendar tuširal sem se v japonkah. Plaža je odlična, delno namejena tudi naturistom. Mi smo se pozicionirali skrajno levo pri skalah in smo bili kljub gužvi cel vikend sami. Zaposleni krepko izboljšajo povprečje kampa, saj veliko pripomorejo k pozitivnem ozračju in sproščenosti v kampu. Barček ob plaži kar kliče po večernih žurkah, veliko pivo po 2€ tudi ni predrago. Drag se mi je zdel le kamp, za eno nočitev smo plačali 15€/osebo, pretirano za kar nudi.

Pogled na kamp z našega "tabora".


Jutranji prvi pogled.

V nedeljo smo dobili družbo.

V nedeljo smo panično štartali že ob 17:30 proti domu, saj so nas vsi strašili z neskončnimi kolonami, no kar je bilo kolone smo jo mi naredili :) Na mejnem prehodu Pasjak smo čakali cca 5min in ob 20:15 smo že bili doma. Naslednji vikend pa zares Nadiža!

                                                                                                                                                                                             

0 komentarji:

Objavite komentar